Tahtolihaksen vahvistaminen

Torstai 5.1.2017 klo 11:32 - Helena


Uudenvuoden lupaukset…

Se, miten hyvin uudenvuoden lupaukseni toteutuu, riippuu siitä, mitä haluan. Useimmat lupaukset koskevat asioita, jotka eivät ole sillä yhdellä lupauksella/päätöksellä selvät.

Useimmiten tiedän varsin hyvin, mitä täytyisi tehdä, jotta pystyisin pitämään lupaukseni. Jotta laihtuisin, minun pitää kuluttaa enemmän kuin syön. Jotta pysyisin kevyempänä, minun täytyy syödä vain sen verran kuin kulutan. Jotta kuntoni kohentuisi, minun pitää liikkua enemmän. Jotta pysyisin hyvässä kunnossa, minun täytyy jatkaa liikkumista. Jotta kotini ilmapiiri muuttuisi paremmaksi…

Joka päivä olen monta kertaa valintojen edessä. Jos todella haluan juuri tätä asiaa, valitsen niitä asioita, jotka auttavat sen saavuttamisessa. Jos valitsen muuta, haluan jotakin muuta enemmän. Yksinkertaista.

Joihinkin tavoitteisiin voi päästä kerralla, useimpiin vähitellen. Ja kiusallisen moniin liittyy asioiden ylläpitäminen loppuelämän ajan. Mutta moniin myös se hauskuus, että aina voi mennä eteenpäin, tulla paremmaksi.

Avara olemus ja oleminen (primary control) on hyvä lähtökohta ja hyvä Universal Constant in Living, käyttääkseni yhtä Alexanderin kirjan nimeä. Haluan sitä. Mitä valitsen? Siis haluanko sitä?

joulu_16_uuteen_vuoteen.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini